¨La vida no és només blanca o negre, tria un color.

El Pirata Pedorreta ens presenta aquesta història ben particular, d’una talpeta que no havia començat gaire bé el seu dia. Ja veurem com l’acaba. Divertidísima història d’amistat i d’aventures.

El Pirata Pedorreta i la Pirata Bailonga. Junts, sempre intentem que els membres de les famílies puguin gaudir d’una estona de música, dansa, teatre i totes les coses boniques que puguem imaginar. Una estona en família i molta creativitat.

El primer confinament va ser molt llarg i per la nostre família de Pirates, no poder sortir al mar amb el nostre vaixell una tortura, així que vam decidir fer un vídeo ben divertit amb la nostre Piratina Rosina. Ens ho passarem de meravella.

el pirata pedorreta

Escola de Pirates, va ser el comiat de Formentera i dels seus alumnes. El Pirata Pedorreta havia d’anar a conèixer i explicar contes a la resta de nens i nenes del món. Projecte de teatre musical i dansa jazz i africana. Atrezzo i vestuari fet per nosaltres. Un èxit amb majúscules.

Formentelandia, va ser el tercer projecte de teatre musical realitzat a Formentera. Més de 70 alumnes de les tres escoles  de la illa, de San Ferrán, San Francesc i la Mola  varen participar en aquest preciós projecte. 

animaciones infantiles

Clip promocional de les classes de dansa africana, grabat a l’illa de Formentera. @kapione 

Ritmes tradicionals de l’oest d’Àfrica. Música en directe, Djembe, sangbang, kenkeni, Dun Dun, maraques. Les clases de dansa africana son divertides i sobre tot cardiovasculars. Perfectes per mantenir-se en forma.

A l’illa de Formentera hi ha un mercat molt emblemàtic, anomenat EL MERCAT DE LA MOLA, lloc on han actuat grans artistes. Nosaltres vam tenir el privilegi d’actuar nombroses vegades amb el grup Wologuondy,  espectacles de dansa i percussió africana.

BOKABADTS es el nou projecte que vam començar avans de la pandemia del COVID 19  i que vam poder presentar a la festa Major de Sant Esteve Sesrovires 2020. Espectacle de dansa i percussió Africana.

Taller de percussió africana amb famílies. La percussió africana és la base de la música coneguda. Els seus ritmes i acompanyaments són aplicables a qualsevol estil musical. Senzilla d’execució individual al hora molt complexa en conjunt. Tota una experiència on mares, filles, pares i fills i tota la família conjuntament al ritme del continent Africà.

animaciones infantiles
animaciones infantiles
animaciones infantiles
animaciones infantiles

Les classes de teatre ja són divertides per natura i si a més li afegim la percussió ja és una bogeria dramatitzada. Els infants gaudeixen de fer el que senten amb la llibertat d’explorar dins les seves capacitats. El teatre t’obre un espai de coneixement personal únic.

animaciones infantiles
animaciones infantiles
animaciones infantiles

«Nada es lo que parece»:

Divertidissim curtmetratge del Pirata Pedorreta realitzat en 6 capítols diferents. Aquí tenim el primer capítol. Ni el pirata Carapapa ni el coacher són realment el que sembla. 

Espectacles de teatre musical realitzats

hotoquentot